Referenties ICT

Change/ configuration management spoorbedrijven

Voor de Nederlandse spoorbedrijven de rol vervuld van changemanager voor ruim 1000 standaard, ca. 250 major changes en ca 30 projecten. Deze changes gecoŲrdineerd binnen 12 afdelingen binnen de outsourcingspartij. Procedures ingericht voor maken van offertes, uitvoeren van projecten en overdracht van nieuwe diensten in beheer. In de rol van Configuratiemanager processen rondom actuele cmdb ingericht.

Architectuur drinkwatersector

Opstellen en bewaking van de technische en functionele ICT architectuur t.b.v. de integratieprojecten voor de Fusie van het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. De functionele architectuur is gebruikt voor de onderkenning van afhankelijkheden tussen de integratieprojecten, projectenplanning en applicatieconsolidatie.

Advisering en ontwikkeling van Prototype transactie gebaseerd betalingssysteem voor Internet wat zowel de gebruiker, leverancier, bank en distributeur ondersteunt. Prototyping Electronic Bill Presentment and Payment. Inrichting testomgeving voor prototype parkeer betaling per mobiele telefoon. Projectleiding pilot omgeving voor Chipknip variant voor Internet.

Productinnovatie financiŽle sector